Дънки

Какви дънки да изберем за работа

Няма съмнение, че дънките са без конкуренция за титлата най-популярен аутфит за всяка жена (вижте в Daphne.bg). Носят се от всеки – както се започне от съвсем млади момичета, та се стигне до дами, които са в третата възраст.

Най-хубавото в случая е това, че са не само много удобни, но и на практика всяка жена може лесно да открие модел, който да подхожда чудесно на нейното телосложение, ръст, цвят на косата, кожата и очите.

Какво става, обаче, когато заговорим за работа? Знаете ли кой топ джински са по-подходящи за фирмена среда и на какво да наблегнете в офиса? Ако не сте се замисляли над това, ще го научите на следващите редове.

Идеалните джинси за носене в офиса

Може доста уверено да се каже, че една от най-големите разлики между светлите и тъмните модели дънки е тяхното ниво на официалност. Именно от тук трябва да започнем, когато избираме подходящ модел за работа.

Най-общо казано, светлосините дънки предлагат един доста по-лежерен, неангажиращ и небрежен стил, докато в същото време тъмносините джинси са възприемани като доста по-официални.

За по-официални и полуофициални поводи

Ако планирате да носите джински на полуофициална фирмена вечеря, където трябва да сте малко по-елегантни, но не твърде строго екстравагантни, най-добре би било да се придържате към тъмните модели дънки.

На светлосини дънки просто липсва необходимото ниво на формалност, необходимо за тези поводи и само поради тази причина е по-добре да ги избягвате. Да, те могат да са много секси и да ви стоят чудесно, но можете да ги запазите за по-неангажиращи случаи.

Кога светлите дънки са подходящи за работа

Светлите джинси може и да не са най-добрият избор за официални или полуофициални поводи, но те също могат да се носят на работа, стига средата не е твърде корпоративна.

Светлите модели панталони и дънки могат да са идеалното облекло за ежедневни събития и поводи, независимо дали в работата или извън нея.

Те могат да са подходящи ако водите някакви курсове, ако се занимавате с изкуство и какво ли още не. Сами по себе си светлите джинси имат и едно голямо предимство, а то е, че те като цяло се износват много по-трудно и запазват вида си нов по-дълго във времето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *