Кабели за телефон

Прехвърляне на данни от и на Айфон

Всички ние сме чували за това колко е перфектна екосистемата на Епъл, където всяко едно устройство е съвместимо с останалите до съвършенство. Едва ли в близко бъдеще ще видим друга компания, която да се похвали с нещо подобно, дори и в малка степен.

Ако трябва да бъдем честни до край, обаче, продуктите на Епъл са толкова качествени, че те всъщност могат лесно да се “сработят” дори и с устройства на други марки, без да имат каквото и да било общо с тях.

Как да свържем Айфон с лаптоп

За да свържете айфон със случаен лаптоп е необходимо единствено да разполагате със съвсем обикновен USB кабел. Когато прикрепите кабела към телефона и лаптопа, можете да прехвърляте всички данни, които трябва да бъдат трансферирани.

По същия начин можете всъщност да свържете и айфон с външна SSD памет, където да прехвърлите свои снимки от пътешествие, документи, файлове с важна за вас информация и много други подобни (кабели тип USB за iPhone ще можете да намерите на отлична цена в MyTel.bg).

Следвайте инструкциите

Продуктите на Apple са известни с това, че предлагат много високо ниво на съвместимост с други устройства. За целта, обаче, трябва да четете внимателно и да следвате инструкциите между вашия айфон и устройството, с което е свързан.

Можете да свържете своя телефон с компютър на Windows, с друго устройство на Android, както и с други подобни.

Трансфер на данни от стар Айфон към по-нов

Дори и ако винаги сте били ползватели на айфон и сте добре запознати с начина, по който работят тези устройства, вероятно ще изпитате затруднение ако се наложи да трансферирате данни от по-стар телефон към по-нов.

Ако ви е дошло време за подмяна на устройството, можете много лесно да направите това като синхронизирате двете устройства, като за целта дори не ви е необходимо кабелно свързване, а просто можете да използвате iCloud или iTunes.

Трансфер от Андроид

Ако сега използвате вашия първи айфон, твърде е вероятно да имате стари снимки и други файлове, които да искате да запазите от вашия андроид. За целта е добре да разполагате с подходящ USB кабел, с който да сте сигурни, че всичко ще се прехвърли както трябва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *