Джапанки

Лято в обувка: Ipanema джапанки, чехли и сандали

Ipanema е бразилски бранд за обувки, който е широко разпознаваем в цял свят със стилните си, весели и комфортни летни обувки. Името на марката произлиза от изключително известен бразилски плаж, от свободата, слънцето и веселието, на които е вдъхновен и самият дизайн на обувките.

Те се отличават с модерни дизайни, изпъкващи цветове, подбрани с много вкус и не на последно място – много качествени материали, вложени в изработката. Стилът им като цяло е ежедневен и плажен и е особено подходящ за летни неглиже разходки. Какво друго отличава бранда и произвежданите от него обувки? Разказваме в следващите редове.

Перфектната обувка за плажа си има своя бранд

Ако трябваше да опишем бранда с няколко думи, то определението със сигурност би включвало думи като свобода, забавление, удобство, лекота и устойчивост.

Сандали и чехли Ipanema се произвеждат от т. нар. “Flexpand” материал, информират от Stemanelli.com – български онлайн магазин за обувки, предлагащ оригинални модели на бранда. Това е патентован материал, който е с акцент върху голямата гъвкавост и издръжливост на подметката и се държи убедително в мокра среда, тъй като е устойчив на водни увреждания. Този уникален материал подсигурява комфортът и дълготрайността на обувката.

Друга отличителна характеристика на обувките на Ипанема е изключително удобната подложка, с която се проектират те. Тя осигурява едновременно достатъчно мекота, но и стабилна опора на крака. Тя приляга идеално на формата на стъпалото и осигурява удобство дори и при продължително носене.

Моделите на бранда се отличават с голямо многообразие и наистина широк избор от модерни предложения, в унисон със съвременните дизайнерски тенденции. Обувките са напълно носими в ежедневието и са изключително подходящи за разходки не само по плажа, но и по градските улици.

Независимо дали търсиш класически дизайн чехли, джапанки или сандали или предпочиташ да намериш нещо, което да те отличи от тълпата, Ipanema разполага с отлични предложения по твоя вкус. Неглиже джапанки през пръста в пастелни цветове, сандали с каишки с елегантен отблясък, изключително удобни шарени чехли с уникална подметка и още…

Къде в България може да закупиш обувки Ипанема

В Stemanelli.com има доста богата селекция оригинални чехли, сандали и джапанки, носещи марката на бразилския бранд. В този онлайн магазин за обувки може да откриете един от бестселърите на бранда – красиви чехли ипанема на платформа и много удобни мъжки джапанки.

Те предлагат както дамски, така и мъжки и детски модели. Предимство е голямото разнообразие, което позволява да закупите по един чифт удобни летни обувки за всеки член от семейството, а защо не и по един за всеки любим летен тоалет?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *