Колонни климатици онлайн

Колонни климатици – за какво се използват

Пазарът на климатици в България е изключително добре развит, тъй като повечето сгради нямат единна вентилационна система, за разлика от масовото строителство в Западна Европа.

Това налага силна зависимост от индивидуалния подход, който всеки може да предприеме. Ето защо и пазарът на климатици в България е изключително добре развит, като тук можете да намерите най-добрата техника, която се предлага на световния пазар.

Какво представляват колонните климатици

Колонните климатици (можете да разгледате предложенията на eClima.bg) са свободно стоящи модели, които още на пръв поглед се отличават с малка основа и по-голяма височина (метър, метър и половина или два).

Те се инсталират лесно, като за целта е нужно единствено да бъдат включени към електрическата мрежа и заработят. Те имат различни изисквания по отношение достъпа на свеж въздух до тях, като при някои трябва да се постави тръба за чист въздух отвън, докато за повечето модели такова изискване няма.

Обикновено, колонните климатици са много практични от гледна точка на това, че позволяват мобилност в различни помещения, както и заради това, че един уред може да покрие по-голяма площ.

По-мощни са от стандартните климатици

Danville Колонните климатици се отличават с по-голяма мощност в сравнение с класическите модели, ето защо те са добро решение при необходимост да се покрие по-голяма площ.

Често се използват за офиси, производствени помещения, бизнес сгради и други, където едно помещение може да има по-голяма площ от което и да е стандартно жилище.

Те позволяват да се поддържа много приятна и комфортна температура на места, където стандартните климатици са на практика безсилни и не могат да се справят със задачата.

Без монтаж на външно тяло

По-голямата част от колонните Homburg климатици се отличават с това, че са напълно независими от външната среда. Това изключва наличието на външно тяло и нуждата от контакт с външната среда.

Тази особеност може да бъде много голямо предимство при сгради, дори и жилищни, в които не е разрешено поставянето на подобни уреди по фасадата, като такива сгради стават все повече.

Много строително предприемачи в наши дни сключват договор с бъдещите купувачи, с който последните се съгласяват, че няма да поставят нищо по фасадата на сградата, а това прави колонните климатици една от малкото подходящи възможности в такива случаи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *