Секс артикули

Какво трябва да знаят жените за лубрикантите

В тази статия ще ви разкажем надълго и нашироко за едно от най-популярните козметични средства, използвани по време на сексуалните игри между партньорите. Става въпрос за познатия на всички лубрикант, който със сигурност съумява да допринесе за това да изпитате далеч по-върховно удоволствие. Преди обаче да се впуснем към сериозната част, то ще отворим една малка скоба, в която да добавим полезна за вас информация.

Предлагаме на всеки един от вас да си отдели достатъчно време, в което да прецени от къде да пазарува. Нашият съвет е да бъдете наистина внимателни, тъй като грешният подбор би могъл да доведе до нежелани последици. Опитайте се да отсеете местата, за които смятате, че можете да гласувате доверие. За да ви улесним в това, то ние ще споделим с вас за онлайн секс магазина https://sexo.bg/, който с времето е успял да се докаже като един от най-реномираните и всеки един артикул в продуктовия каталог, е преминал през всевъзможни тестове за качество и безопасност.

След като вече имате известна представа къде точно ще инвестирате парите си, то идва ред на това да помислите върху самия лубрикант, от който изпитвате потребност. Ако сте от хората, които до този момент не са прибягвали към ползването на такъв продукт, то това значи, че информацията, изписана по-долу в редовете, ще ви бъде наистина полезна.

Какво още да научим за лубрикантите

Лубрикантът е едно от онези средства, които ние ви препоръчваме да включите задължително в секс игрите с партньора си. Няма нищо лошо да се снабдите с една или две тубички, според личните ви предпочитания и очаквания. Преди това обаче смятаме за нужно да се информирате, относно истините и заблудите, свързани пряко със смазочния материал. Ето какви са те:

  • Не си мислете, че нещо не ви е наред, щом сте стигнали до използването на лубрикант;

Много хора са на мнение, че младите жени не бива да използват подобен продукт, тъй като те се овлажняват достатъчно по време на секс и не им е нужно да подсилват този процес. Истината обаче е съвсем различна. Причините, поради които е възможно, да не създадете комфорт както на вас самите, така и на партньора си, могат да се дължат на редица фактори, свързани с кърмене, прием на лекарства и много други. Смятаме, че в такава ситуация е препоръчително да прибегнете към използването на лубрикант, вместо това да се натъквате на неприятни усещания, които сме сигурни, че няма да се понравят никому.

  • Задължително използвай лубрикант, ако искаш да експериментираш с аналния секс;

Не е задължително да сте фенове и привърженици на аналния секс, но пък ако искате да експериментирате с това и двамата с вашия партньор го желаете, то важно е да сте се подготвили предварително. За целта е необходимо да си закупите лубрикант, който е на силиконова основа или такъв, чиято консистенция е значително по-мазна, така че самото проникване да не ви създава болка. Отделно от това силиконовият лубрикант, издържа по-дълго, в съпоставка с онзи, който е на водна основа и се отмива прекалено лесно.

Искрено се надяваме статията да ви е била значително полезна и да сме успели да отговорим на поне една малка част от въпросите, които сте си задавали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *