бебешки играчки и забавления с бънджи

Бъджи за бебета – начин да събудим усмивка

Мъниците са неуморни. Особено след като започнат да пълзят е почти невъзможно да ги оставим сами дори за 5 минути. Любопитството им расте правопропорционално на бързината, с която се движат и е лесно да се наранят несъзнателно.

Това от своя страна често означава, че родителите нямат и минута покой. Те са вечните настойници и стожери за детската безопасност. Дори и най-дейните сред тях обаче, имат нужда от почивка.

Бънджи за бебета е чудесен начин всички да се усмихнат. С негова помощ безкрайната бебешка енергия ще се пренасочи от неотменно следване на майката към подскоци върху новата играчка.

Бънджито за бебе може да бъде прикрепено към касата на вратата или да се спрете на модел, който държи бебето на земята. Повечето родители оставят малчугана в бънджито не повече от 20 до 30 минути максимум на ден. Причината за това са все още неукрепналите крайните, които се натоварват. Разбира се, на някои бебета им омръзва по-бързо и искат ново развлечение.
С помощта на ластичните въжета, който захващат бънджи гащите бебето се забавлява и усмихва, докато родителите вършат нещо из къщи. А те винаги имат нещо за довършване, готвене, чистене и подготовка.

Някои майки споделят интересни наблюдения, като например, че бебешките бънджитата са подходящи за по-палави и активни дечица. Те имат много повече енергия в сравнение с останалите, на които може през ум да не им мине да подскачат, а просто кротко да си стоят в кошарата.

Обикновено родителите започват да ги слагат в бънджитата след 5-6 месечна възраст. Дизайните им се харесват на мъниците и играта с тях е занимателна и забавна.
Някои нови и по-усъвършенствани модели предлагат такива играчки с табло, от което детето с натискането на един бутон да си избере мелодия за слушане. Така то развива освен моторно-двигателната си система и сетивните си възприятия.

бънджи за бебе

Други модели са снабдени с гризалка или набор от малки детски играчки за допълнително забавление, разучаване на форми, тъкани и цветове. Така бебето може да развие допълнително своите възприятия за околния свят

Цената на бънджитата за бебета варира в зависимост от модела и екстрите, които вървят с него. Добре е обаче да се има предвид, че детето може да не се зарадва на въпросната играчка толкова, колкото се очаква. Онлайн магазините за детски играчки често правят промоции на тези артикули, които позволяват покупката на качествен продукт за по-добра цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *