идеи за подарък за имен ден

3 идеи за подарък за имен ден

Именният ден е не по-малко важен от другите ни лични празници. Името често е олицетворение на нашия характер и чрез него говорим без думи. Както самите ние, така и наш приятел или роднина може да се казва по начин, който църквата отбелязва като празник.

През лятото например подарък за имен ден ще трябва да направят всички, които познават Магдалена, Мария, Яница, Янко, Илия, Илияна и прочие.
За да помогнем с избора, в тази статия ще разгледаме 3 оригинални идеи за подарък по случай имен ден.

1. Тениска с оригинален надпис

По празници като Георгьовден, Ивановден, Димитровден, Никулден и т.н. на мъжете и жените често се подаряват тениски с нестандартни послания, които по своята същност са наистина забавни.
Такъв вид подаръци остава за спомен за доста дълго време, което е страхотно. Обикновено този тип изненади целят да повдигнат духа на компанията и да предизвикат смях от сърце. Без значение дали надписът ще е предварително подготвен или ще измислим нещо креативно и лично наше, тениската остава добър вариант.

2. Гравирано бижу

Докато първият вариант е по-скоро удачен за представителите на силния пол и често именно в мъжки компании тези шеги са най-успешни, то гравираното бижу е типичен подарък за имен ден на жена. Дамите обичат да носят всякакви украшения, а когато са предназначени лично за тях, е дори още по-приятно. Няма значение на каква възраст е представителката на нежния пол, тези подаръци са подходящи за всички. Освен кратко послание, може да гравираме и датата на именния ден, за да бъде спомена още по-хубав.

3. Изживяване

Подаръците за именни дни не е нужно да се непременно вещи. За много млади хора дори е препоръчително да помислим върху преживяване, е не предмет. Разнообразието в тази посока е меко казано огромно. Има впечатляващ избор от варианти както за хора, които търсят адреналин, така и за такива, които обичат културния живот и спокойствието.

Сред най-запомнящите се подаръци за имен ден е скока с бънджи. Като негови алтернативи се приемат също полет с парапланер и рафтинг. В случай, че именника не е търсач на силни усещания, можем да го зарадваме с ваучер за масаж или друго спа изживяване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *