Съвети за избор на детска количка

Когато ви предстои важната покупка на детска количка трябва много добре да проучите пазара и възможностите, които предлага той. Не бива изборът ви да е на бързо направен без да помислите от какво точно имате нужда. Има много начини да разберете какво точно е нужно да притежава всяка бебешка количка. Ето и някои примерни варианти за това каква количка ще ви бъде необходима.

В зависимост от сезона, детските колички са различни. Тези, които са предназначени за зимата са значително по-тежки от летните например. Имайте в предвид това когато избирате количка за детето си.

Ако ще експолатирате количката по грапави терени изберете детски аксесоар с по големи колела. Така ще разчитате на по дългото използване на детската количка.

При изкачване и слизане на стълби е добре да помислите за количка, която да е по-лека и комактна. Това се отнася и за качването в асансьор. Ако той е прекалено тесен е необходимо и бебешката количка да е по малка и компактна.

За да бъде устойчива на атмосферните влияния не забравяйте да купите и дъждобран. Той ще предпази както детето, така и количката от неприятните валежи през есента и зимата.

Ако пътувате често проверете дали детската количка може да се сгъва лесно и дали се побира в багажника на колата ви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *