Има ли разлика в цената между бялата и цветната дограма

Ако се питате дали има разлики в цените между обикновената бяла и цветната дограма, отговорът на този въпрос е положителен. Разлика между бялата и цветната дограма наистина има и тя може да варира от малка, дори незначителна, до цели 50% процента от цената на профила.

Ако сте си наумили да избирате цветен профил за вашия дом, ви препоръчваме да заложите на алуминиевата дограма, защото тя излиза по-изгодно от дограмата от поливинил хлорид (PVC). Обикновено това не е така и алуминият традиционно е по-скъпият от двата материала, но когато става въпрос за цветна дограма нещата се променят.

Алуминиевата дограма отстъпва на PVC профилите по отношение на формата и възможността за различни нестандартни решения, както и по отношение на бързината в приготовлението на профила за вашите нужди, но по отношение на цветовете, дограмата от алуминий предлага доста по-богата гама от разцветки, възлизаща на стотици, дори хиляди различни цветове и нюанси.

В такъв случай разликата в цената между алуминиевата дограма и PVC се стопява и дори може да се случи алуминият да се окаже по-евтин от двете възможности.

Какви са цветовите възможности?

Най-вероятно ще ви направи впечатление все по-нарастващото присъствие на имитация на различни видове дървен материал – като се започне от профили с цвят и шарка на овошки като череша, мине се през различните цветови нюанси на дъба и се стигне до многообразието от иглолистни видове. До голяма степен това е отражение на търсенето – без съмнение естенствените нюанси привличат и създават приятно усещане. Освен тях съществуват и други възможности, които да се адаптират с дизайна и цветовата гама във вашия дом.

Препоръчваме ви да посетите офисът на фирма Кали Перфект в град Варна на улица „Ян Хунияди“ 6. Нашите служители ще ви покажат възможните разцветки от алуминиева и PVC дограма. Вие ще можете да сравните цените на обикновените бели профили с тези в различна цветова гама и в комбинация с материалите, които предпочитате, ще можете да вземете оптимално за вас решение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *