Има ли алтернатива на българските букмейкъри?

Мнозина се питат, дали съществува алтернатива на познатите български букмейкъри в интернет. Истината е някъде по средата, но ще се опитаме да Ви обясним по-подробно как стоят нещата със залаганията в мрежата. На първо място, трябва да знаете, че най-сигурните места за залагане на хазарт от пълнолетни, са лицензираните сайтове, за които има информация и мнения на играчи.

Кои са българските онлайн букмейкъри?

 

На територията на България има три лицензирани онлайн букмейкъра, които са чисто български. Това са брандовете на Efbet, Winbet и Palms Bet. Отделно от тях лиценз за развитие на хазартна дейност онлайн, притежава и британския букмейкър Bet365. Това са одобрените имена от Държавната комисия по хазарта и към 03.03.2020 година, сайтовете им работят без проблем.

Много играчи залагат в тези системи, защото намират, че коефициентите са високи, а опциите за залог са приемливи. На този етап алтернативи в страната ни липсват. На сцената се подвизаваше и друго британско буки – Betfair, но по незнайни причини лицензът му бе прекратен от регулаторния орган. Все още няма яснота, дали този сайт ще се завърне в онлайн пространството.

Регистрация в чужди сайтове за залози

 

В днешно време се наблюдава един страничен феномен, а именно регистрацията от пълнолетни лица в чуждестранни уебсайтове за спортни залагания и онлайн казина. Търсейки в интернет можете да попаднете на платформите 1xbet, Megapari, 22bet и още много. Любопитно е, че въпреки липсата на лиценз тези сайтове приемат регистрации от България и според повечето потребители изплащат парични награди. Може би именно това е и реалната алтернатива.

Все пак е добре да се снабдите с достатъчно информация за букмейкъра, към който се каните да се присъедините. Не е добра идея просто да попаднете на някакъв сайт в мрежата и веднага да посегнете към регистрационния бутон. За целта потърсете ревю на сайта, вижте какви възможности предлага, поинтересувайте се къде е лицензиран и чак тогава можете да играете.

Какво е бъдещето на онлайн хазарта?

 

Няма как да сме сигурни, какво е бъдещето на онлайн хазарта у нас, защото живеем в динамична среда и нещата се променят. Днес едни имат лиценз, а после нямат. Други не плащат данъци и изчезват от сцената безславно. Разбира се, за всичко това можете да черпите сведения в нета, а информация определено не липсва. Надяваме се да сме помогнали с тази наша кратка статия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *