Бои за коса за всяка жена

Как да изберем подходящата боя за коса

http://jasonwebertherapy.com/specializations/sitting-room/ Най-добрият начин да получите комплименти и искрено възхищение за новия цвят на косата си е като направите разумен избор. Много често всичко зависи от съвсем прост неща, каквото е усещането за умереност и мярка.

Не се впускайте от една крайност в друга

forkedly Много жени правят грешката да предприемат радикална смяна на цвета. Но превръщането от блондинка в брюнетка или обратното не само ще нанесе тежки поражения върху косата ви, а също така ще създаде и напълно неестествен вид.

Резултатът е, че може да се наложи да се гледате с прегоряла и безжизнена коса в продължение на дълго време. За да не се стига до там, избирайте цветове с най-много два нюанса по-различни от сегашния ви цвят.

Това ще създаде впечатление в околните, че нещо сте променили, подобрили и освежили, но все пак сте си вие. Не се опитвайте да провокирате шок в хората с новата си прическа, защото шокът може да не е от възхищение.

Трябва да подхожда на кожата

Можете да познаете, че сте направили can i buy clomid at a pharmacy добър избор на боя за коса на супер цена, когато видите, че полученият резултат се съчетава добре с тена на вашата кожа. Ето защо трябва да избирате от магазин или аптека, където да избирате измежду повече нюанси и марки.

AptekaMedea.bg е място, което непременно трябва да разгледате, тъй като не само изборът е голям, но и качеството на предлаганите продукти е гарантирано. Да не забравяме и това, че когато пазаруваме онлайн, разполагаме с много повече време да се фокусираме върху други по-важни неща.

Обръщайте внимание и на акцентите

Сигурно ви се е случвало да поискате да си боядисате косата в определен цвят, само защото ви е допаднало как изглежда някой друг с него. Но нека да помисли, дали ви е харесал самия цвят или акцентите към него?

Този момент е от ключово значение, защото придава душа и жизненост на косата. Това в повечето случаи изисква поставянето на не един, а два различни цвята, като единият от тях е малко по-светъл за да се получи желания ефект.

Помислете и за оттенъците. Не се поддавайте да купувате боя, дори и да е близка до вашата, ако цветът е бозав и безжизнен. Това ще създаде скучно усещане и ще направи косата ви да изглежда изтощена. Да не споменаваме, че бледите цветове правят хората по-възрастни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *