Цени на ламиниран паркет онлайн

Кой ламиниран паркет е за нас

Има момент при ремонтите, когато трябва да вземете важното решение кои ламиниран паркет да изберете. Изборите са толкова много, че понякога е трудно да се вземе правилно решение, за това целта на този текст ще бъде да ви информира, за да можете да вземете по-добро решение за новата си покупка.

Какво е необходимо да знаете за ламинираният паркет

Както името би предположило, продуктът наречен „ламиниран паркет” е продукт, който се произвежда чрез сплъстяването на фини дървесни фибри в различни слоеве докато се достигне желаната по спецификация дебелина. Това ламиниране става с напрежение и специални смолни, като целта е да се постигне наистина плътна спойка между различните слоеве фибри.

buy priligy uk online Най-отгоре се слага декоративен слой, чиято цел е да придаде търговски вид на ламинираният паркет – от тук идват и различни разновидности, като този горен слой служи не само естетическа цел, но също така може да бъде пригоден за различни утилитарни цели. От това как е завършен един паркет, можете да разберете за неговата употреба, като някои завършващи слоеве са значително по-издръжливо и пригодени за участъци с увеличен трафик

Ако купувате за офис или промишлени цели

Ако сте собственик на бизнес или участвате в управлението на такъв, buy modafinil modalert uk закупуването на ламиниран паркет за вашето помещение може да ви спести доста разходи като такива за отопление. Понеже ламинираният паркет се поставя върху вече налична настилка, той предлага ограничено количество топло изолация.

Той действа като бариера между бетонената плоча под краката ви, и успява да задържи значително голямо количество от топлината. От друга страна, дървесните частици има много по-топло усещане от друг вид материали като гранитогрес или балатуми.

buy disulfiram cheap Когато пазарувате за паркет предназначен за офис, е добре да закупите такъв предназначен за пространства с увеличено движение, като тази спецификация ще бъде упомената на пакетите. Служителите на Praktis.bg могат също така да ви помогнат и информират относно предназначените употреби на даден паркет.

Ако купувате за дома

Когато купувате ламиниран паркет за дома е добре да имате предвид това къде ще бъде използван той. Ако сте го предназначили за коридор е добре да закупите такъв с добавена защита, като главно тя се намира в най-горният слой.

Ако паркета ще е покрай мокри помещения, то тогава трябва да закупите паркет, който има по-висок водоустойчиви качества, за да избегнете надуване и изкривяване на паркета. Детските стаи са места с много динамичност, за това трябва да закупите паркет, които позволява лесно чистене и значителна стабилност на външният слой, които ще действа като защита.

Един от най-добрите източници на паркети в страна е Praktis.bg, там можете да намерите наистина богат избор от високо класни ламинирани паркети на добра цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *