Топ 5 модела входни врати за 2016

Времената, в които живеем предразполагат за това да използваме здрави и сигурни входни врати за защита на дома си. Освен това от външната врата зависи и впечатлението на гостите ви, което значи, че е нужно да изберете продукт с отлични визуални характеристики.

В тази статия предлагаме топ 5 модела входни врати от Борман Комерс, с които ще предпазите жилището си от взлом и в същото време ще му придадете естетическа визия, която да радва всичките ви посетители. И така нека не се бавим, а да дадем нашите актуални предложения:

Модел SL 102 Африка – изключително здрава и масивна входна врата, която не само ще спре престъпните набези, а и ще придаде елегантен блясък на апартамента или къщата ви. Моделът е с тъмен цвят Африка придаващ изчистен външен вид на продукта. Цената е 549 лева.

Модел SL 100 Орех металик – страхотна врата с отлични показатели за защита на имуществото ви, устойчивост на влошени климатични условия, топлоизолационни свойства и супер визия. Цветът Орех металик е сред най-актуалните към днешна дата, а цената е само 549 лева.

Модел SL 101 Венге – няма съмнение, че точно цвят Венге е най-предпочитания за входните врати. Той стои прекрасно на всякакъв вид сгради и помещения и именно за това попада сред топ предложенията за 2016 година. Вратата е много здрава и издръжлива, което кара все повече купувачи да избират този модел. Цената отново е 549 лева.

Модел SL 100 Спарта – чудесен избор, както за дома, така и за офиса. Външната врата има много добри визуални качества, които се дължат на дървесния вид. Разбира се, и тук съпротивата срещу взлом е на високо равнище, тъй че не се колебайте да я купите само за 549 лв.

Противовзломна входна врата Elegant 03 – повишена защита срещу взлом, отлични нива на топло и шумоизолация гарантирани чрез минерална вата. Цвят Венге и цена 469 лева.

Обобщение

Всички топ оферти за входни врати са предоставени с любезното съдействие на фирма Борман Комерс – София. В нейните магазини може да закупите всеки един от горепосочените продукти, като за вас е предвиден безплатен предварителен оглед на обекта. Цената за доставка и монтаж се уточняват на място. Ако имате интерес към нашите стока, ще се радваме да ни посетите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *