Фирми за автомобили под наем във Варна

Предвид предстоящото лято и очакванията за повишен интерес към услугите за автомобили под наем, ще ви запозная с няколко фирми във Варна, които предлагат коли под наем:

Rent a car Varna – Евромил ООД

Това е може би една от най-евтинтие фирми за коли под наем във Варна. Цените са с поне 20-30% по-ниски от тези на останалите фирми, а качеството е достатъчно задоволително, че да си свършите необходимата рбота. Уеб сайта им е http://www.rentacar-varna.eu

Top Rent a Car – Модул ЕООД

Това е може би една от най-старите и най-просперирала фирма за отдаване на автомобили под наем във Варна и региона, а вече и в София, Пловдив и Бургас. Имат голям избор от леки автомобили, цените им не са много високи, като икономичния клас са на доста добри цени бих казал. Например Фолксваген Поло или подобен икономичен клас би ви излязло около 85 евро за една седмица (в периода март-април) при предварителна резервация.

Rent a car – Viva

Тук цените на леки коли под наем са може би най-високи в сравнение с горните две фирми, предлагащи rent a car услуги. За сравнение Chrysler PT Cruiser в Евромил ООД е на цена от 33 евро за 1 ден, докато в Rent a car Viva за 78, макар че цените за повече дни се доближават леко, но все още са в полза на Евромил. Долу-горе е същото съотношение и с Opel Zafira 6+1, отново в полза на Евромил ООД.

Karent – коли под наем

Със сигурност цените са им най-евтини, но качеството и годините им си казват думата. За нещо, което не изисква качество и визия – вършат работа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *