PVC дограма Профилинк

Профил дограма Профилинк
Профил дограма Профилинк

Желанието на много хора да променят визията на жилището и да покачат с това нивото на енергийната ефективност, се вижда все повече в различни градове. Решенията, които предлага нашето съвремие се справят с този проблем до известна степен. В магазинната мрежа се откриват разнообразни продукти, изготвени по заложени стандарти, а заедно с тях идват и безброй начини за интериорно допълване.

Материалите от пластмаса остаряват с изминаването на годините и поливинилхлоридът не е изключение. Фирмите с опит са вкарали в употреба специални добавки, които се отразяват добре и предпазват пластмасовите продукти за по-дълго време. Профилинк са видове профили, които се изготвят на територията на България и са с лиценз от Австрия.

Опитните специалисти непрекъснато следят прозводството и това как протича процеса по изготвяне. Направените тук профили, не отстъпват на изготвените в други държави по нищо. Видовете дограми имат разлика не само щосеотнасядо камерите и техния брой, но и в стената на профила и нейната дебелина.

Дебелината е с голяма важност за продуктите тяхната устойчивост, тъй като те ще бъдат изложени на влиянията отвън. Стандартно стената на профил за дограма Профилинк, който отговаря на клас А е дебела 2.8 мм.

При този клас B между 2.5 – 2.2 мм. Различието във видовете оказва влияние и на качеството, което автоматично прави клас A по-хубав от B. Важно е да се отбележи един факт за тези, които отговарят на B клас. При тях е хубаво да се предвидят крилата и техния размер , за да избегнете провисване.

Ниските цени на произвежданите у нас профили, не означават непременно причина за лошо качество. Тяхната стойност е пряко свързана с ниските суми за транспорт. За да бъде избегнато евентуално деформиране е нужно да се положи армировка от метал за касата и крилата.

В страната се предлагат варианти за различните вкусове, а с помощта на опитен консултант ще се радвате на най-доброто за вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *