Продажба на часовници онлайн

ERNEST BOREL и какво трябва да знаем за часовниците на този бранд

Часовникът, от край време, е доказал своите функции и неслучайно привържениците на този вид аксесоари покачват броя си с всяка изминала година. Още от създаването си до днес, тиктакащите устройства пленяват притежателите си, поради една или друга причина. Някой от тях са поставяли върху ръката си красивите бижута, разчитайки, че по този начин успяват да подплатят красивата си визия. За други носенето на часовник е било изцяло свързано с точността на времето и организираността, към която се стремят.

Истината е, че ERNEST BOREL успява да ви предложи модели, които да задоволят едновременно потребностите на отделните потребители. Часовниците, носещи името на бранда, са всичко останало, но не й посредствени. Те са в готовност да се впишат еднакво добре към всяка визия и да украсят външността на притежателя си.

Каква е историята на компанията ERNEST BOREL

Още през далечната 1856 година Жул Борел основава своята компания с една единствена цел, а именно да постави началото на перфектния часовник. Той се стреми към това семейният бизнес да се разрасне до толкова, че в един момент всеки човек, независимо в коя част от земното полукълбо се намира, да успее да се докосне до красивите творения на бранда и носейки ги върху ръката си, те да го даряват с нужната доза самочувствие.

Продажба на часовници онлайн
Онлайн магазин за маркови часовници https://timer.bg/

Няколко години по-късно, заедно с Пол Курвусиер създават компанията Borel & Courvoisier Company. През 1894 година Жул Борел се пенсионира и на негово място застава синът му – Ернест Борел, който дава името си на компанията. Само няколко години по-късно компанията се разраства до толкова, че продуктите с този бранд достигат до широк кръг от потребители в 70 държави.

Какви са предимствата на тиктакащите аксесоари

Що се отнася до това какви са отличителните белези на аксесоарите, то ние можем да ви гарантираме, че само няколко секунди са ви достатъчни, за да сте сигурни, че покупката на часовник ERNEST BOREL е нещо, което си струва изцяло.

Дизайнът на часовниците е пленяващ и ние сме сигурни, че това е едно от нещата, които ще ви накарат да се чувствате специални и неотразими, без значение какъв е начинът ви на живот и местата, които посещавате.

Предлагаме ви да разгледате онлайн магазина Timer.bg, за да си закупите от часочниците ERNEST BOREL, както и да се докоснете до красивите аксесоари, идващи директно от производителя. Сигурни сме, че на това място ще успеете да грабнете красив часовник, който да отговаря на всичките ви критерии за брилянтност, точност и красота.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *