Базални импланти спасяват усмиквата ни

Различните видове зъбни импланти са създадени, с цел да заместят корените на липсващите ни зъби. След оперативната намеса вие може да сложите зъбна протеза, която да възстанови липсите на 100%. Основната идея е изграждане на основа, върху която се поставят зъбите.

За съжаление към наши дни, има много млади хора с частична или пълна липса на зъби. Това налага взимането на сериозно решение относно бъдещето на човек. Много или малко обеззъбените пациенти страдат от липса на самочувствие, което влияе негативно на психиката им.

Какво представлява лечението с импланти?

Спасението на усмивката изисква определена инвестиция от ваша страна. Струва си да заделите пари за денталното ви здраве, защото те ще бъдат избити с времето. Отсъствието на един-единствен зъб предизвиква коментари и ехидни подигравки от някои люде, тъй че помислете върху проблема.

Използвайте зъбни импланти, когато заместването на голяма група от зъби посредством мост е невъзможно. Консултирайте се със специалист преди да направите тази важна крачка в живота си. За щастие днес съществуват редица медицински центрове, които ще ви консултират срещу малка сума пари.

За кой се препоръчват базалните импланти?

Базалните дентални импланти се препоръчват на хора с пародонтални проблеми и зъбна атрофия (липса на достатъчно количество кост). Те са идеален вариант за мнозина, защото дават бърз изход от патовата ситуация. Пушачите също могат да се възползват от предложенията на BOI имплантите.

При базалната имплантология се използва кортикалната кост за закрепяне на имплантите. По този се избягва дългото чакане за заздравяване на раната при изваждане на зъби. Последното се провежда под местна упойка, за да нямате дори и най-малката болка.

Възстановете усмивката си и започнете да се храните нормално. Сложете базални зъбни импланти още днес и спрете негативните мисли, които ви затрупват всеки ден. Както сами се убедихте от тази статия, всичко е възможно и то се прави във ваша помощ, стига да я потърсите навреме. Ние ви желаем да бъдете здрави и щастливи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *