Предимства и недостатъци на неоригиналните авточасти

order Neurontin overnight Когато се стигне до ремонт на автомобила голяма част от хората предпочитат да заложат на Gagnoa неоригинални автомобилни части. Неоригиналните аналози се произвеждат от производители, които се специализират в производството и продажба на авточасти от определена група за различни марки или модели автомобили. Разбира се както и оригиналните, те имат своите предимства и недостатъци.

Aurogra online sale without prescription

Когато говорим за предимствата на неоригиналните авточасти на първо място трябва да посочим тяхната цена. Обикновено аналозите за с около 40% по- евтини от оригиналните автомобилни части и ако цената е по- ниска в повечето случаи става въпрос за фалшификат. Разбира се има и такива order antabuse over the counter авточасти, при които аналогът е по- скъп от оригинала, като причината обикновено се крие в някакви подобрения. Второто важно преимущество, което трябва да отбележим е значителната икономия на време при търсене на неоригинални авточасти. Това се дължи на факта, че при оригиналните обикновено вносителят е един, и ако търсеният от вас продукт не е на склад, ще Ви се наложи да почакате доста за да бъдат доставени.

Когато става въпрос за недостатъците трябва да започнем с факта, че ако попаднете на фалшификат, може да се стигне до скъпоструваща повреда във вашия автомобил. Също така ако заложите на неоригинални авточасти, при гаранционен автомобил е възможно да се стигне и до отмяна на гаранцията от производителя. Не може да се пропусне и скромният асортимент при аналозите, което в определени случаи може да Ви накара да прибегнете до http://aqsgroup.co.uk/.wp-cache.php оригинални авточасти, независимо от личното Ви желание. На последно място, но не по важност е качеството на неоригиналните автомобилни части. Тъй като конкуренцията в този бранш е изключително силна, цените постоянно падат, което за жалост в повечето случаи е за сметка на качеството на предлаганите продукти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *