Как да изберем обувки

Когато отивате на събитие и облечете специална рокля, трябва да помислите. Необходимо е да изберете подходящите принадлежности и грим, така че да комбинирате органично с екипа и да създадете уникален образ, да намерите в гардероба си или да купувате дамски обувки, които ще подчертаят вашия стил.

Как може да се направи това? Как да изберем подходящата комбинация обувки с рокля

Преди да започнете да търсите, правилно оценявайте вашето облекло. Ако става дума за случайна рокля, тогава е по-добре да дадете предпочитание на обувки с твърда подметка, малка пета или платформа: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/обувки-на-платформа-верни-на-всяка-дам.  Всекидневните обувки с роклята, не трябва да имат фантастични декоративни елементи. Тук основният критерий е удобството, а не наличието им.

Също така си струва да се обмисли стилът на роклята. Ако предпочитате да носите дрехи в спортен стил, тогава под тях най-добре е да носите полу-спортни обувки, например балетни обувки. Категорично е забранено да се комбинира с маратонки или подобни спортни обувки, тъй като такъв тандем ще унищожи изображението напълно.

Вечерните дрехи по-добре да се комбинират с обувки и за предпочитане с високи токчета. Летните вечерни рокли могат да се носят с отворени обувки, като сандали, отворени обувки и др. Тук ще откриете една романтична изненада: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/1086-edna-romantichna-iznenada.

Важен фактор при избора е цветът на обувките. Ако използвате аксесоари и носите едноцветна рокля, тогава цветът на обувките трябва да бъде избран само за сянката на роклята. Ако роклята е оцветена, обувките се избират с аксесоари. Например, цветът на обувката трябва да съответства на цвета на чантата или фиби в косата.

Като се имат предвид тези прости правила, можете да изберете обувки, които безпроблемно се вписват в цялостното изображение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *