Какво знаем, и какво не знаем за базалните импланти?

За базалните импланти се знае, че са подходящи за пациенти с пародонтална болест, диабетици и пушачи. При тях няма нужда от костозаместване, а процедурата по лечението е кратка и безболезнена. Ако сте търсили информация за този вид импланти със сигурност знаете нещата, които написахме до момента. Но какво още можем да добавим за базални импланти?

Ако гласувате доверие на базални импланти за лечение на пълна или частична загуба на зъби, ще се зарадвате на една модерна и напълно работеща технология. Вече не е необходимо да чакате дълго време имплантите да се нагодят спрямо организма ви. Базалната имплантология цели да ви възстанови възможно най-бързо, като това може да бъдат от 3 до 5 дни лечение.

Само си помислете, колко пари бихте спестили от постоянното посещение при зъболекаря, който трябва да коригира конвенционалните импланти. Такова нещо вече не съществува, тъй като базалните импланти ще бъдат приети от организма ви много по-бързо и лесно. Именно за това цената им е по-ниска, отколкото на останалите видове импланти, които познаваме.

Разбира се, не само бързината на лечение е важна. Процедурата по поставянето на базални импланти във вашия венец не свързвана с разцепване на кожата и други травматични дейности. Всичко се върши динамично и с вещина, така че да останете доволни от крайните резултати. Тук ви призоваваме да забравите всякакъв страх свързан с оперативната част.

До този момент разбрахме, че базалните импланти са подходящи за всички пациенти, като лечението е по-бързо и не е травматично за хората. Добавяме и по-ниската цена, която също играе голямо значение при избора на лечение с импланти. Всичко това звучи прекалено хубаво, за да е истина, но фактите са си факти, тъй че няма какво да кажем против тях.

Няколко реда в обобщение

Ние не знаем защо много стоматолози в страната се опитват да изкарат базалните импланти некачествени, но бяхме длъжни да ви посочим техните преимущества. Естествено, не сме написали всичките положителни страни, а избрахме само тези, които най-вероятно ви интересуват. В специализираните центрове по базална имплантология ще получите още информация по темата, така че не се притеснявайте да зададете всичките си въпроси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *