Интересът към турския сериал Пепел от рози

От няколко години интересът към турските сериали не стихва. Доказателство за това е излъчванто на продукции от Турция в най-гледаното време. Много от националните телевизии залагат на сериалите за да привлекат многобройна публика. Със сигурност успехът им е гарантиран въпреки, че знаем и колко много хора не долюбват турските сапунки.

Много филми сме изгледали наред с Перла и Забраненият плод, не можем да не споменем сагата Листопад, която приковаваше милионите почитатели на Али Ръза. От скоро се излъчва един интересен и провокативен сериал. Пепел от рози е турската сага накарала многобройни почитатели да тръпнат в очакване всяка вечер за да разберат какво ще се случи с младата героиня Фатмагюл.

Без съмнение турските продуценти успяват да правят сериали, които са наистина добри и много добре се котират в чужбина. Това важи и с пълна сила и за нашата страна. Тук се поражда и поредният спор относно турските сериали. Има много хора, които ги ненавиждат. Не са никак малко, обаче и техните почитатели. Възрастовата граница е много широка. Почитатели на този тип сериали има от малки деца, чак до възрастни хора. Интересът не стихва и това може да говори само едно, че ще продължава излъчването на турски сериали. А през летните горещини може да се наслаждавате на трепетите на Керим и Фатмагюл в сериала Пепел от рози.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *