Защо приех предложение за компютърна поддръжка?

Аз съм собственик на туристическа фирма и от голямо значение за мен е компютрите да работят правилно. Много често съм се сблъсквал със софтуерни и хардуерни проблеми, което ме е карало да обикалям сервизите по цял ден. В един момент от кариерата си реших, че трябва да потърся човек или хора, които да се занимават с поддръжката на компютри. Потърсих подобни обяви в интернет и видях предложението на ит аутсорсинг компанията Evrista за денонощен ит съпорт.

След като се запознах с различните пакети от услуги, взех категоричното решение да се доверя на специалистите и да ги наема на работа. Те от своя страна ми демонстрираха лоялност и от този момент нататък вече нямах проблеми нито с програмите, нито с частите на технологиите. Всичко се извършваше на високо равнище, а реакцията на експертите беше светкавична, както пожелах.

Ако това предложение за компютърна поддръжка беше дошло по-рано при мен, въобще нямаше да си хабя времето с анонимни сервизи и майстори, които искат уникални суми за обикновени и козметични ремонти по информационните технологии. В случай че не сте запознати с този вид услуги, а имате нужда от помощ с компютрите, то на всяка цена прочетете повече по темата.

В България главно институциите разчитат на ит поддръжка. Собствениците на различни бизнеси все още се страхуват да погледнат към тези услуги. Това е грешка, защото те не са никак скъпи и в същото време са толкова полезни. Срещу сравнително малка сума пари ще получите грижа за софтуера, хардуера, мрежите, сървърите, лаптопите и цялата техника, която има в кабинета ви.

В обобщение

В наши дни аз се чувствам удовлетворен от факта, че погледнах към компютърната поддръжка. Това ми даде силата да продължа напред и сега работя в отсъствие на всякакви притеснения свързани с информационните технологии. Това не са просто някакви рекламни думи, а истината такава каквато я виждам всеки ден. На вас оставяме да си направите изводите от тази статия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *