Защо кремацията на домашни любимци е препоръчителна?

http://thelocalteachers.co.uk/eb-my-courses/ Имайки предвид, че държавните органи в България забраняват погребението на домашни любимци в земята, то кремацията е най-добрия начин да изпратите любимото животно. В много развити държави съществуват специални гробища за кучета, котки и други животинчета, но тук у нас все още ги няма. Крематориумите за животни също не са достатъчни, но съществуват.

buy accutane acne Какво се крие зад кремацията на домашни любимци?

 

Кремацията или кремирането на домашни любимци, е процедура по изгарянето на техните мъртви тела в специални пещи. Вие можете да прегледате примери за процеса по изгаряне на трупове в сайта на лицензираният крематориум http://petcremation.eu. Там се предлагат услуги по транспорт на животното до крематориума, изгаряне и предаване на пепелта в урна.

Получената прах от домашен любимец, може да бъде разпиляна навсякъде, тъй като тя не съдържа зарази сред преминаването на термична обработка. Другият вариант пред собственици на кученца, котенца и зайчета е да запазят урната в себе си, за да им напомня за любимото същество, с което са си играли, и което им е носило толкова много радостни мигове в живота.

Кремацията на домашни любимци, може да бъде самостоятелна, както и групова. При самостоятелната кремация се изгаря трупа само на вашето животно, като Вие можете да присъствате лично на кремирането. Груповата кремация обаче е съобразена с масовото изгаряне на животни в отделни пещи. За този вид кремация се чака определено време за извършването.

http://advanceddentalmn.com/?p=16 Можем ли да имаме доверие на фирмите в бранша?

 

Да, ако те имат лиценз, то значи всичко ще бъде наред, тъй като регулаторните органи следят изкъсо за стриктното изпълнение на правилата. Компромиси с качеството не се допускат, защото работата е отговорна, а мъката на хората също задължава изпълнителите да бъдат точни и коректни. Кремирането на домашни любимци става все по-известно в България, като това е нормално на фона на многото починали животни, не само заради старост, но и различни болести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *