Дълго ли е лечението с базални зъбни импланти?

В сравнение с всички видове дентални импланти, които познавате, лечението с базални импланти е най-кратко и може да се извърши в разстояние на 5 дни. Това е така, защото дизайнът на тези импланти е много гъвкав и позволява да се монтират в най-твърдата зъбна кост, непосредствено след изваждане на изгнилите и болни зъби. Но нека ви дадем повече информация за т.нар. BOI импланти.

В наши дни можете да получите повече информация на тема зъбни импланти във всяка специализирана дентална клиника. В този ред на мисли, е желателно да посетите център по базална имплантология, в който ще се запознаете с BOI имплантите и техните огромни предимства. Разбира се, ние няма да ви държим в напрежение, а ще разкажем по-подробно за базалните зъбни импланти още в тази публикация.

Така наречените базални импланти, не изискват прилагане на костозаместващи процедури. Те дори не задължават специалиста да чака заздравяване на раните от извадените зъби, а може да се премине веднага към интегриране на импалнтите в зъбната кост. Такова нещо не може да се случи при конвенционалните импалнти, където лечението трае далеч по-дълго и уморително за всеки пациент.

Естествено, нямаме нищо против стандартните видове импланти, тъй като и те имат своите плюсове. Главната идея на статията ни, е да ви запознаем с един изпитан метод, с чиято помощ ще получите нови и по-здрави зъби. Последните няма да са просто поредната фасада, а начин да живеете спокойно, и да се храните нормално. Много хора вече изпитаха тези техни качества и ги одобриха.

Няколко думи в обобщение

Живеем в 21 век, когато съвременните дентални импланти, могат да сътворят чудеса с хората. Ясно е, че много от вас губят зъбите си по една или друга причина, но това не бива да ви демотивира да потърсите възстановяване. Последното е възможно и със съдействието на уникалните BOI импланти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *