Базални зъбни импланти – имаме ли им доверие?

От всякъде ни засипват истории свързани, с базалните зъбни импланти и тяхното приложение за частично или напълно обеззъбените пациенти. Истината е индивидуална за всеки, но ние ще се опитаме да ви убедим, че базалната имплантология е прекия път за зъбно възстановяване и придобиване на по-голямо самочувствие, въз основа на новата и по-красива ваша усмивка.

За начало отбелязваме, че базалните зъбни импланти, са много добър начин, да се отървете от пародонтозата и съпътстващите заболявания, заради които налице е разсипването на зъбите. Иновативната имплантация ви помага да получите визията, от която се нуждаете, само в три посещения при съответния специалист. А най-хубавото е, че цената няма да ви натовари.

По-евтиното лечение с базални импланти, се дължи на тяхната конструкция и съкратената оперативна процедура, при която няма да изпитате никакви болки. Всичко се извършва в няколко тура, които включват изваждане на болните зъби, интегриране на имплантите в кортикалната кост и тест за чувствителност. Само за няколко дни ще се сдобиете с така желаната усмивка.

Доверието в т.нар. BOI импланти се гради с времето, през което те придобиха популярност първо в Европа, а после и в други точки на света. Смехотворни са твърденията на някои стоматолози, които споделят, че базалната имплантология е позната само в България и никъде другаде. Достатъчно е да се разровите в интернет търсачките, за да видите каква е истината.

Спорните твърдения относно качествата на базалните зъбни импланти, са по-скоро проява на алчност от страна на някои “специалисти“, опитващи се да продадат морално остарелите конвенционални импланти. Последните се понасят по-трудно от организма и изискват дълго време за приспособяване, което може да наложи допълнителни стоматологични процедури.

В обобщение

Базалната имплантология е път към бързото и безпрепятствено зъбно възстановяване. В това се увериха хиляди, та дори стотици хиляди пациенти в България и милиони в други точки на стария континент. Оставяме ви да откриете повече информация за базалните импланти, и да се възползвате от тяхната помощ. В края ще получите добър краен резултат, който ще ви зарадва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *