Какви трябва да бъдат мъжките ризи – съвети от специалист

Няма значение от годината, в което се намираме, тъй като мъжките ризи са винаги на мода. Те изразяват характера на силния пол, като му придават необходимата доза стил и елегантност. Естествено, всеки предпочита удобни и красиви дрехи в гардероба си, но има правила при избора, с които трябва да се съобразите. За всички тези неща, ще стане въпрос в тази статия.

 Избор на размер за ризата

Мъжете не обръщат внимание на размера на ризите им, ала това е грешен подход. В случай, че ризата е вталена, то това не е правилното решение, като същото важи, когато дрехата е прекалено свободна. Истината се крие в точните размери, които трябва да предпочетете. Бъдете внимателни, когато отидете до магазина, защото не искаме да останете разочаровани.

На какъв цвят да се спрем?

Много мъже купуващи нови ризи се влияят от модните тенденции и актуалните цветове. Това е нормално, но понякога сами решаваме, какъв вид дреха да носим, и какви шарки да притежава. Съобразете се с цвета на кожата и косата ви, тъй като ризата има нещо общо с тях. Има ризи с един или два цвята, както и такива, с много шарки, колоритни карета и райета.

Как да изглеждаме делови?

В случай, че търсите ризи за работата ви, то не подминавайте класическите варианти, понеже те са много вървежни в професионалните среди. Обикновено тези дрехи са в чисто бял цвят и се носят с вратовръзка. Тук обаче се позволяват и импровизации включващи други разцветки в крак с модните тенденции. Информирайте се за трендовете от интернет или списанията.

За спортните натури

Всички противници на класическите и елегантните ризи, могат да се спрат на нещо спортно и красиво. Има много варианти за носене над панталона, така че не се колебайте да ги разгледате и закупите за колекцията ви. Получавате достъп до десетки цветове и десени.

От тази статия става ясно, че се продават ризи за всеки вкус. От вас зависи дали ще бъдете строго официални, спортно – елегантни или небрежни. По-важното е възможността да се облечете, така както бихте желали, а останалото се просто формалности.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *