TOP

3 неща, които да НЕ подаряваме на своя любим за Коледа

Навярно вече не веднъж сте ставали свидетели на лудия маратон, който обикновено стартира с наближаването на Коледа и търсенето на коледни подаръци. Много дами, често биват подвеждани от собственото си търсене и престават да мислят в посока на това какво би се харесало на техния любим, а не на тях самите.

Коледни подаръци от GiftBoxКаквото и да правим понякога до последно оставаме без идеи и сме лишени от креативност и изобретателност.

Не забравяйте, че точно в този момент зад ъгъла ви дебне рискът от лош и несполучлив избор. Ето защо в тази статия ще се опитаме да ви изброим три от най-нежеланите изненади за Коледа.

Позната ли ви е ситуацията, в която искате да изненадате своя любим, а в същото време се сещате, че за годините, през които сте били заедно, то вече сте му поднасяли всичко, за което някога сте се били сещали.

На този велик и свят празник едно от най-важните правила е да поднесете изненада, която друг път да не сте правили.

Не подарявайте чехли – един от най-досадните подаръци за всеки мъж

Вярвате или не, чехлите са една от най-неприятните изненади, която един мъж желае да получи. Независимо, че вие ги намирате за практичен подарък, който не просто да създава удобство за любимия, то едва ли за него нещата стоят по абсолютно същия начин. Напротив, опитайте се да игнорирате този подарък, защото гарантирано той няма да се помни от мъжката половина. Само седмица след Рождество христово, той вече ще е забравил какво сте му поднесли на празника. Нима това искате? Разбира се,ч е не.

Пижама – конкуренцията на чехлите

Ако сте от скоро време с половинката си и все още не сте успели да го опознаете напълно, то бъдете много внимателни при избора на изненада за самия него. Много жени реагират положително на предложението да поставят под елхата пижама, но това всъщност е твърде рисков подарък

Замислете се трезво и разумно. Ако не познавате добре мъжа до себе си, то е изключено да знаете дали обича да носи този вид облекло по време на сън или е върл негов противник. Половината от мъжката половина ненавиждат пижамите, докато останалата половина са неразделни с тези, които притежават. И все пак едва ли е моментът да си играете на рис печели и рис губи.

Билети за концерт на любим ваш изпълнител

Този подарък е ясна проява на егоистична постъпка. Ако не сте сигурни за любим отбор, изпълнител или група, то в никакъв случай не купувайте билети за концерт. Подарявайки такива за концерт, който вие сте чакали от дълго време, е не само лоша проява и и в никакъв случай не бихте се издигнали за в бъдеще в очите на мъжа до себе си.

Ако искате да превърнете Коледата в още по-приказна и незабравима, то не просто се вслушайте в нашите съвети, но и посетете магазина, специализиран в идеи за подаръци онлайн GiftBox.bg, където гарантирано ще откриете страхотни, оригинални и запомнящи се идеи за подаръци.

Leave a Reply

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>