TOP

Екскурзия до Боденското езеро с Loyal Travel

Красотата и привлекателността на прословутото Боденско езеро са легендарни в цяла Европа. Вече в продължение на много десетилетия това място, заключено между Австрия, Германия и Швейцария, продължава да привлича вниманието на всякакъв тип туристи, но най-вече на хора на изкуството, избрали Loyal Travel, за да реализират мечтаната екскурзия с приятели, семейство или любим човек.

Художници, писатели и музиканти идват на красивото крайбрежие на езерото в търсене на вдъхновение, а хора, търсещи място на което да избяга от стреса намират тук точно това, от което се нуждаят.

Времето…

Лятото в околностите на Боденското езеро може да ви изненада със своята продължителност и високи температури. Топлото време в околностите започва да се усеща още в началото на май, когато температурата на въздуха надхвърля 21 – 22 градуса.

През следващите няколко месеца температурите рядко падат под 26 – 27 градуса, оставайки по-високи чак до към края на месец август. В последствие идва септември, който носи известно захлаждане, но отново се отли1ава с хубаво и слънчеви време и температури около 22 градуса.

Времето около бреговете на езерото понякога малко позахлажда през нощта, но дните са доминирани от горещо и безоблачно време с много слънце и и бързо повишаващи се температури.

Уханието…

Ароматът, който се носи край бреговете на Боденското езеро трудно може да се сравни с каквото и да било. Той примесва най-различни ухания на растения, на езеро, на разцъфтели цветя и овошки. Приятното ухание допринася за терапевтичното влияние, което езерото би могло да окаже върху вашата психика, намалявайки стреса и напрежението, натрупано през ежедневието.

Спокойствието…

Околностите на Боденското езеро са вдъхновяващо място за хората на изкуството. Тук можете да се вдъхновите да напишете роман, книга или песен. Това място се смята за едно от най-добре въздействащите по отношение на стреса, защото пейзажът и липсата на динамика в екип правят околността безупречна. Освен спокойствието, което се носи във въздуха, има и още един аспект и той е изклюичтелно ниската престъпност.

Красотата на Боденското езеро

Красотата на местността е просто легендарна. Дълбокият тъмно син цвят на езерото отразява синевата на небето, докато околностите се зеленеят в изумрудени цветове. Меките извивки на околния пейзаж създават усещане за хармония, което човек възприема някак несъзнателно.

Тези прекрасни околни пейзажи са идеални за една наистина хубава и качествена дълга почивка край водната шир, като едновременно с отмората можете да се отдадете на колоездене, дълги разходки и спорт.

А какъв по-прекрасен начин да се насладите на красотата на природата от фотографията? Можете да се любувате на едни от най-красивите европейски пейзажи, да снимате прелестите, които най-много ви впечатляват и да се отпуснете заобиколени от хармонията на провинцията.

Leave a Reply

Your email is never published nor shared.

You may use these HTML tags and attributes:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>